Måndag

Sitter i skolan, fanny springer runt och prövar Jossans nyklar i varenda dörr :/ Jossan själv sitter här brevid och svarar på nå körkortsgrejs, ungen har ju körkort snart om allt går som de ska ;D snacka om härligt! Nu har vi iaf en timmas håål och de känns ju helt okej. Efter skolan ska jag springa upp på stan och köpa present åt Jossan och möjligen köpa lite andra saker.. Jepp, de lär behövas! Hoff, lite jobbigt å ha fanny här i skolan, hon är ju trots allt ett barn, rastlös osv. :S Meeen de fixar sig väl. mmh jag skriver mer sen när jag kommer hem! pusshej
Jag saknar Axel, jo-oo de gör jag!

lördag :>

Buuuwäääh, nu har Cösiboy flyttat till Piteå. Till jätte fina människor dock, men gud så jag kommer sakna honom. Min lilla söötnos. De var så sorgligt när han åkte, han vart jätte glad för att han skulle få åka bil. Morsan följde han till bilen och sen stängde hon dörren, han kollade på oss ända tills han inte såg oss mer, "ska inte nii följa meed?" ;'/ Usch, jag hade lust å ba springa efter bilen och slita ut han därifån och sen gömma han långt borta. Han fick iaf en halv korvring av mig idag, så han inte glömmer mig! de lär ju ingen annan ge åt han :D Men han får det bra iaf, hon vart förälskad i han direkt. och de är ju inte så konstigt, han är bäst! Nååvääl, kom hem från Axel vid 12. Började barnvakta direkt. De var inte så svårt, Eli sov som en stock och Enny å Elwa var ute på vandring med Minna. Jag lagade lasagne, den mest lyckade hittils, inte för å skryta men den vart grymt god ;) De märktes rätt tydligt, den var slut på 4 röda. Sen vart de ungar, ostbågar och godis. ni vill inte ens veta hur de såg ut :S Nu försvann Cosmo och jag ska veeell dra till macken och köpa mera snus. En dosa gick de på igår kväll och halva den här dan, dyrt dyrt. Seeen har jag ingen aning om vad som sker, ska väl vara med Axel eller något. Han sticker till gällivare på söndag och då ses vi inte på en vecka igeen. :/ Jag fick förresten världens bästa present av han, fick klippa och färga håret hos frissan och jag blev väldans nöjd! Du är underbar. Men gu så jag skämdes dära när hon skulle klippa mig, de var ju total katastrof! När jag klippte av mitt långa hår så klippte jag lite huur som helst. Frissan fråga mig ba; "Jaa,a vad har hänt här?" De var inte rakt nånstans:D men nu är de ur världen iaf. Jag har verkligen beslutsångest för vaalborg. Vad fasen ska man göra? Mmh, de lär ju funderas på. Nu ska jag dra till Macken iaf. Tjabaaa 


Torsdag

åh gud så rörigt allt varit idag. bara sura miner och stora funderingar. Jag tog iaf en två timmars Pn, de gjorde susen. Nu har jag pratat med Amnah också, allt kändes såå mycket bättre efter det. Hon har alltid varit som en storasyster för mig. Nu bor hon borta i Canada, jag har inte träffat henne på flera år. Men jag känner mig fortfarande så himla trygg med henne. Hon löser alltid mina problem :D Käänns bra! Imån ska jag iaf åka till Pajala med Axel, jag ska ta bort mina stygn. äntligen. Sen äre ju helg också, nånting spännande måste ju hända nu vaa!? :) Saknar Jossan & Maria väldigt mycket.

kloka ord från en klok kvinna:
"Det är då relationen verkligen börjar.. När man får jobba på den. Nykär försvinner ALLTID. Men man kan bli nykär igen i samma person också. Åh nej, man kanske känner så ibland.. att nä nu vill jag bara sticka, vara ensam å så.. men man sticker aldrig. för man vill egentligen inte vara nån annanstans. Men det är där många människor sticker.. när man inte längre är nykär, de förstår inte att vara nykär är inte allt! Kommunikation är det viktigaste i ett förhållande, prata om allt. Fråga hur livet varit innan den här tiden, om man har något speciellt minne som man vill dela med sig av. Det går alltid upp och ner i ett förhållande.. Men de är ju så himla härligt när det går upp igen!"

Nu blire promenix..
 

♥ ï Γο√ε Υο∩


detta fält måste fyllas i

frisk nurå, ska till pajala på fredag å ta bort stygnen åde.
idag har jag hunnit vara med Axel ett tag, promenera med hunden, sitta framför datan, handla lite, köra bil rätt mycke, vara barnvakt ååååå sånt. Nu skriver jag här och sen ska jag duscha. känner mig väldigt trött och framförallt sliten. hojjhojj, vaaad ska jag ta mig till? baastun. ska först be nån unge slå på den..
hmhmhmhmh

Ett test jag hittade under bordet.
Vad har du ätit, under den senaste timmen? Makaroner & korv åså lite broccoli.
Vad har du lyssnat på för låt, under den senaste timmen? "Två mörka ööögoon och leéndet du gaav mig."
Vad har du klagat på, under den senaste timmen? På Cosmo som alltid ska envisas med å följa med på dass.
Vad har du njutit av, under den senaste timmen? lillungen Liam som satt i min famn och åt kaka samtidigt som han drällde ut sitt vatten över mina byxor. och snus såklart.
Vad har du skrattat åt, under den senaste timmen? Morsan som skulle imitera prällen utanför affären och så kom han just förbi. då skämdes hon och jag gaarvaa!
Vad har du lidit av, under den senaste timmen? jag har haft vääldigt ont i magen, p.g.a alldeles för tajta byxor.
Vad har du saknat, under den senaste timmen? Staaan och Axel :)

Jaja de var de.



Jag hittade på en egen maträtt igår, eller vad man nu ska kalla det, med ris.
De blev faktisk grymt gott, fast de inte verkade som att de skulle bli de :D
Jag blandade Sallad, Ägg, skinka, rödlök, majonäs och salt med ris dårå. 
Jag hade lagt paprika också om vi haft men de bleev goooooott!  
de är sånt här jag gillar med matlagning :p


värt värt värt

Inte mycke å berätta, men jag har ju inte så grymt mycke å göra heller så.. Jag har iallafall blivit sjuk av nån underlig annledning. Feber och lite ont i halsen, Men jag lider inte så mycket av det när jag käkar pencilin. När jag kom hem vart de kaos med morsan, jag vart nog lite överkänslig måste jag säga. Sen gick jag å vila en sväng, Men de var ju omöjligt. Jag drog på mig täckbyxor och mössa för att jag frös så mycket, sen när jag la mig så höll jag på dö av värmeslag. De är de som är de jobbigaste med feber, antingen fryser man eller så kokar man. Jag gick iaf till macken och köpte snus, Ringde Jossan och fick höra en heel del intressanta saker, ojoj vad hon hade mycket att berätta. Snackade med henne i en timma typ, sen gick jag och la mig en sväng igen. Men näe de gick inte heller,. Kolla film är great när man är sjuk, då hamnar man i en annan värld ett tag. Jag kollade "dumpa honom", den var verkligen inte se värd men jag kollade den iaf. dåulig. Nu sitter jag här och funderar på hur jag ska spendera resten av dagen. De är ju så grymt fint väder, synd att man inte har så stor lust å njuta av det. Tror jag ska flytta till husvagnen ett tag, týp ligga där och kolla film resten av livet.. Nu kan de bli fredag så jag får mina pengar, dom är så välkomna sååååååå.



Jag och morsan klippte doggysen igår, mer än 50% av hela han var tovig päls. Nu är han mer lik en nakenhund, men hans päls växer så fort, så den är slät och fin snart igen! Aldrig med lång päls åt cosmo iaf :b

nu ska jag till macken och köpa dricka.. jaherrekud så gott.


Söndaaaaaag

De har vart kanon väder heela dagen idag. Vet inte om jag har så mycket mer å säga!? Sov endast 2 timmar idag på daan, framsteg! Nu är jag ensam hemma igen och väntar på nå gott ;b åt spagetti och köttfärssås till middag, fammo och farbror har vart här hela helgen, men åker hem idag. Emelia snodde pengar av mig, hon var ju bara för sööt när hon skulle försöka förklara för mig varför hon gjorde de ;'b Annars då? Jodå, de rullar på. har minskat med smärtstillande en del, så man vänjer sig och sånt. THATS IT! tjao

hiiahiaahia, solglasögon(y)


ensam hemma, de gillar jag!

Erika sitter hemma, aalll alone. Grymt skönt, man hör till och med vad man tänker. faast däremot har jag ingen aning om vad jag ska hitta på!? Försöker hitta nå test lite överallt, men de lyckas jag ju inte heller med.. Hade vart kul å kolla en film, men jag har redan sett alla. Men herregud, varför laddar jag inte bara ner en ny!? ne för att jag har så grymt livlig fantasi. Vad ska jag ladda ner? skräck vågar jag inte kolla själv, fast jag är lite smått sugen. pangpang är alldeles för mycket pangpang, man får typ huvudvärk och alla romantiska komedier har jag sett :D Naee de är inte så omöjligt som de låter, men jag är helt enkelt inte nog sugen på det. Ska jag säga vad jag är sugen på!? Nivet såndär flingor med torkade jordgubbar i, blanda de med mjölk, oboý och banan. otroooligt gott! fast de ska jag inte göra. Jag hade vela fara å köra med våran vrålsexiga minibuss, men de går ju inte heller för sig. Farsan tyckte jag kunde fixa disken nu när jag ändå är ensam hemma, men de går tyvärr inte heller för sig. Jag ska baske mig hitta ett test och manipulera mig själv lite granna! AAAAAA :)



Min grisis hynd ;b

Allmänt test 1
tror jag gjort den här nångång, men spela roll.

Hur bor du: i lägenhet i Kiruna på veckorna och i ett stort hus i korpis på helgerna.
Brukar du komma i tid: inte till skolan iaf.
Hur lång är du: 163 cm ?
Kan du laga mat: Jeoo, jag är BEST på det!
Vad jobbar du med/pluggar du: Hotell&Restaurang prog.
Vad har du på dig just nu: En rosa mössa, gult linne och svarta byxor..
Har du någon fobi: Redovisningar, spindlar, getingar mm.
Hade du en bra kväll igår: Nja inte allt för bra, låg i sängen och glodde i taket töpp.
Vilket är ditt senaste inköp: hårfärg & cigg vaare.
Din favoritdryck på morgonen: oboy äre nog.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: studiebidraget.
Har du sovit i din egen säng inatt: Nej i Minnas. eller det är ju min egentligen.
Vad hade du sönder senast: ett glas som jag råka tappa ner i diskgropen.
Vem snackade du med senast: öhm, Pappa kanske.
Varm favoritdricka: oboy
Favoritdricka när du är riktigt törstig: LOKA
Alkoholhaltig favoritdricka: tror nog inte jag har nån favorit, men öl känns bäst just nu.
När gjorde du senast något riktigt dumt: nyss.
Saknar du någon just nu: Ja OM jag gör, håller på bli tokig.
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Nu krävs det inte så mycket. Annars krävs de nog rätt mycket för att få mig å visa det.
Någon jag stör mig på: Hoff en massa, just nu stör jag mig mest på mig själv.
Intressen: hatar verkligen den här frågan, ingen aaning!?
senaste person du kramade: Emelia :b
Senaste person du ringde: Axel
Senaste person som ringde dig: Axel
Vad drack du senast: Vatten
Vill du ha barn: jaa nångång innan jag dör ska jag ha det!
Längtar du till din nästa födelsedag: Helt klart!
Har rakat dina ben någon gång: hmm, näe hårig som en apa är ju vad man är.
Är du sugen på något nu: Jag är sugen på min säng med lite chokladsås.
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: nolllll
Använder du hudkräm: Jojomänsan
Attraheras du av män med skägg: Japp, till en viss del. kanske inte om dom har sånt där jesus skägg.
Micro-pop eller poppa själv: micro-pop
Brukar du baka: Jio ibland händer det nog.
Röstade du i det senaste valet: nixnixnix
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: knappast! Jag ska då inte sitta inne å ruttna resten av mitt liv. När jag blir rik, då skaffar jag även ett liv! Men vissa saker är jag såklart heelnöjd med ;b
Vilken låt lyssnade du senast på: jag kommer inte ihåg, de var ett tag sen jag lyssnade på musik.
Har någon annan sovit i din säng inatt: inte här i korpis iaf.
Vad tycker du är äckligt: silverfiskar, larver i hallon å sånt där grisigt.
Har du pengar på mobilen: Aaavisst har jag det.

Lördag

Jag är grymt less på det här stället, de är ju så fruktansvärt dött.. Jag har legat i sängen en hel del idag också som vanligt, men dock inte lika mycket som dagarna innan. De börjar ta sig och de känns bra. Jag promenerade till affären en sväng, första biten gick jag lite fortare, men absolut inte fort. jag fick iaf håll och saktade ner. Sen gick jag typ snevriden resten av vägen. När jag kom in i affären vare folk för fullt, jag hade seriöst kunnat somna stående då, de ba ekade i skallen. Linno fråga min nått och jag reagerade typ inte ens. sjukt. Sen på vägen hem rökte jag en cigg, då vart de som kört. Jag kände mig seriöst kanon, marken gungade typ. åså upp för backen och sen framme på gården, de är nog bland de värsta jag vart med om. Benen darrar typ fortfarande. Men jag måste ju börja röra på mig mer och mer om jag nångång ska bli normal igen. De tar ett tag bara. De är iaf värsta härliga vädret ute, hade vart skönt å ha en säng där ute.. Snaaart äre sommar. 
jag ska vara i korpis hela nästa vecka trorja, då hinner de ju typ bli sommar här å allt ;b  OCH
Jag ska sakna Jossan och Maria så förbannat mycket, Kommer ju inte träffa dom på en hel evighet känns de som ;S aamen Axel kommer hem imån iaf och de känns riktigt greeeaat! 
Jajo ska stapla ner och kolla om maten är klaar. de luktar .. kött. Heirå

Fredag

Idag har jag sovit, vaknat, sovit igen, vaknat, gått på toa, sovit, käkat, duschat och sen sovit igen. Mm, jag sover en hel del nu för tiden, och de frääna är ju att jag kan sova precis när jag vill! annars sådär grymt intressanta upplysningar. Fanny har vart som en slav åt mig hela dan idag och igår, hon gillar ju det! nu drog farsan igång med dammsugaren, de är ju bara föör mycket.. ska dra iaf. heejrå

seegt

hehhe, sitter här halvt groggy. vågar lixom inte ställa mig upp, känns som att såret ska spricka upp när man suttit allt för länge. Joel borde iaf vara här vilken sekund som helst, då sticker vi till skolan å hämtar mina böcker, snacka med min lärare och sen mot min underbara byy! låter som ganska okej ändå. Jajjemäään :)
kan ju iaf sysselsätta mig med dethär under tiden. ett test. de var ett tag sen!

1. Har du ett par kondomer hemma? Japp, på UM får dom för sig att man använder dom.
2. Vem var den senaste du pussade? Axeel
3. Hur många killars telefonnummer har du i din mobil? jo men nu räknar vi ju! who cares?
4. Gillar du nån nu? Ja de är klart ;b
5. Vad gjorde du inatt? Inatt sov jag som en stock och drömde en massa konstiga drömmar om kastruller och skor. hah. de måste ju va domdär knark medicinerna.
6. Och i förrgår natt? Då sov jag väl också, då och då iaf.
7. Vad gör du oftast innan du ska sova? käkar, borstar tänderna, pratar med Axel och sen gonatt!
8. Kan du prata med dina vänner om allt? Inte med alla.
9. Hade du berättat för din mamma om du va döende? Hon hade säkert fått reda på det, på ett eller annat sätt.
10. Har du varit gravid? nixnix.
11. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? Det hade ju vart sött, om jag hade vart lite smått beredd på det iaf.
12. Choklad eller glass? choklad
13. Klackskor eller gymnastikskor? klackidojjer
14. String eller hipsters? hipsters, myyckee snyggare!
15. Kjol/klänning eller jeans? klänning är fränt, men använder dock mest jeans.

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? Jodå
2. Tror du på kärlek? nu gör jag det.
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? verkligen.
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? Japp
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? De har låtit så.
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? nejnejnej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? Japp.
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? Jag är livrädd för det, men när det händer så känns det braa.
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? jeepp :D
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Vet inte om jag ska kalla det slumpen eller ödet, men ödet låter bättre ;D

Tio har du nånsin
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? jorå
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? Nej jag har nog aldrig riktigt viljat det, men jag hade velat veta hur de skulle vara ifall jag dog. en såndär underlig grejj som jag tror alla tänkt på :b
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? Nej för jag gör aldrig något feel?? självklart!
4. Har du hoppat bungy jump? Nej, tänkte pröva i finland. Med lite alkohol hade de vart great!
5. Har du nånsin varit med i en olycka? typ som cykla ner i diket där det var 1 meter höga bränn nässlor?! jajjemänsan.
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? öh näe, de smakar ju dolme.
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? joråå, tyvärr ^^
8. Har du nånsin gått på bio ensam? nixnix
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? Japp.
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? vilka fråger. Fråga en utomjording.

Fyra grejor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? inte sprungit ifrån, men när polisen jagade en bil jag åkte med i.
2. Har du en hund? Jorå, közi boy.
3. Sover du helst själv eller med någon? med någon.
4. Är du oskuld? nepp

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? hahah, NAEH!
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? joo.
3. Har du syskon? Aaa nåra st ;b
4. Har du ljugit på någon av frågorna? nee. om de hade vart så, så hade jag ju inte sagt de.
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? aa de har dom, men inte utan annledning.
6. Har du varit full den här månaden? Joo :S
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? lite smått, men har inget bättre för mig ändå.
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Ne, på morronen.
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Jo
10. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre än dig själv? Nej.




:[

Mmh det tar då sin tid att återhämta sig efter att ha legat på sjukhus i två 2 nätter och en dag, bland tanter som spytt ner sig, och tanter som skitit ner sig. sådär lagom härlig milijö. Fast man har ju själv inte vart i något normalt tillstånd under den tiden, så de har inte vart så hemskt ändå. MEN så förbannat skönt att vara hemma, lite tråkigt å va ensam bara. På sjukhuset, när jag bytt till mina egna kläder och sånt, så kände jag mig väldigt bra ändå. Sen när jag kom till apoteket, en massa folk så höll jag på falla ihop. Jag stod typ och vinglade vid kassan och tanten var tvungen att be mig gå å sitta. Så de lär nog ta ett tag innan skallen blir till sitt normala skick. Nu ser jag typ dubbelt och har väldans stor lust å slå ner nån. det ser ut som ett rövhål i den här lägenheten och folk bor här. vissa kan ju bara inte få tummen ur röven och möjligtvis sätta igång diskmaskinen, hur svårt kan det va?! näeeh nu ska jag försöka packa lite. hejss

Aja, Jag är iaf grymt glad över att mina gummor kom och hälsade på mig när jag låg som mest uttråkad. De kändes väldigt skönt och kul!
Kan sätta lite bilder också, känner mig inte spec kräsen just nu :b men Jossi och Majsan är ju hur söta som helst!
haha och jag hade faktiskt just vaknat upp efter operation och massa knark, så man kan ju ha lite överseénde:D



Jag vill döö!

Jag har haft ont i magen heela natten. for till akuten 8 på morronen, dom tog prover och alla möjliga undersökningar i flera timmar, halv 11 var jag hemma igen. Sen sa gubben att jag fick dricka något fram till kl.12, men inte äta. ofta jag kunde hålla mig från å äta, nejnej. kl.3 ska jag iaf tillbaka , men de känns bara meningslöst. dom ger typ nå värktabletter och sen får man dra hem igen.. Jag förstår allvarligt inte varför smärtan inte försvinner, kan man verkligen ha ont konstant i tiotals timmar utan paus!? tydligen. Jag har typ börjat vänja mig. nu ska jag å försöka sova lite igen, förhoppningsvis blir allt bra efter det!


huhhuuu

Snacka om att jag hade kunnat sova en heel timma längre idag. Jag trodde jag börja 8 hela tiden, men på schemat äre minsan halv 9 och jag har vart färdig i minst en halvtimma nu såå! Lite störande jajjemänsan. Men de gööör inget, kanske hade försovit mig om jag sovit lite längre. om inte annat så hinner jag ju köpa snus i lugn och ro iaf. se där. . äh hejsss

Helg i staan

åkej helgen då.

Fredag -
Packade saker och åkte sen med Axel och Jocke till Kiruna. Jossan hade 18 års fest, så jag for dit. Det var väldigt trevligt sådär annars. Sen vart de krog premiär för Jossan så då drog vi ju dit förstås, vid ett tiden promenerade jag och Axel till lompis, det var en riktig plåga måste jag säga. Höga dojjer och föör många kilometer.. Nåja, de var väl kyyl.

Lördag -
vaknade tidigt, städade och möblerade rummet. Har dessutom en ny och stor säng som jag är så stolt över! ;p Meen aja, drog ut och åkte bil en stund, började må grymt dåligt efter nåra timmar och for hem. Raakaa vägen till sängen och sov som en stock.. till 7 på morronen ;S

Idag -
yes, vaknade 7 dårå. väldigt ovanligt för mig å vakna tidigt, nejnejnej :p har typ suttit framför datan sen lagade vi lite maat, och sen har jag legat i sängen resten av tiden, i hopp om att må lite bättre. Menmenmen, nu har axel farit till gällivare och jag sitter här och läser lite bloggar å sånt.. om de är roligt? absoluuut.

Skola imån om inte annat, känns verkligen inge bra måste jag säga! Jag hade verkligen behövt vara med förberedd, möjligen gjort lite skolarbeten under lovet men icke de. Nix, nu skiter jag i skolan tills jag fått körkort. så äre bara. Nu har jag skrivit här iaf, bra. hejrå


Dom enda bilderna jag har från mitt "underbara" lov ;D


På väg till pajala med Linno :b

Min söta suster agerade påskkärring.

åså en tillplattad cosmo som vill ha kärlek!


söndag

uuum för å inte snacka om gårdagen. Meen, de var rätt okej och ändå inte. Idag har jag hunnit vakna med huvudvärk, som sprang iväg gancka fort efter.. skönt. Sen var jag ut och körde lite bil, tränade på å backa en hel del och sånt däär, jag ska bli proffs på det! När vi kom tillbaka kollade jag one tree hill, käkade mat och nu sitter jag här och väntar på att min underbara familj ska fara till sattajärvi. lugnt och skönt.. hmhmhm, nu vart jag less. Hejsssss

Glad påsk?

a nu vare dags. Har vart ledig en hel vecka redan, om jag är less? nejdå. Men de är en heeel vecka till i korpis :) Det jag har gjort den här lediga veckan är ju inte mycke å hänga i julgranen. Ätit, sovit, kollat film, jobbat, pluggat lite körkort.. Inte så mycket mer faktiskt! Jo förutom att Anna fyllde år igår, så då var vi till henne nåra stycken, ganska mysigt. Mmmm det här med blogg känns inte riktigt som min grej längre, har nog aldrig riktigt vart det heller :b Idag ska jag väl iaf umgås med Linno lite smått, annars har jag ingen aning ? Minna och Johanna har dragit till Jeppis som vanligt, dom kan ju stanna där nåra år tycker jag. Jag hade faktiskt också lust å fara dit över helgen, men serru de är emot mina principer. Jag har sagt så vitt och brett att jag inte ska fara dit igen förrän jag tagit körkort och så får det bli. yeeeees.. ... . . . .. .  . Om man kanske skulle gå påsk kärring som förr i tiden, tigga godis och pengar. gu va kul å va barn! ;D Hahaha, nejdå skulle inte falla mig in. Jag vill iaf göra nå kul nästa vecka, men VAAD finns de å göra? iingenting.. livlig fantasi som man har. VARFÖR har inte jag tagit körkort? hur korkad kan man bli? Hade jag haft körkort och bil så hade jag kunna göra nästan exakt vad jag vill. jajaa, de är tydligen så de ska vara. tänk vad spännande, när man är sisådär 60+ och ska berätta för sina barnbarn vad jag brukade göra för skojjigt när jag var ung. "uummh, jag satt en hel del framför datan faktiskt, mycket givande!" haha, hemska tanke. Nu draar jag. Hejrå.

<3

RSS 2.0