"icke godkänd"

står det nu för tredje gången, hur ska detta gå? 
Nu har jag suttit på samma ställe i nåra timmar och endast engagerat mig i körkortspluggandet. Varför ska jag behöva lära mig en massa avancerat skit? Det viktigaste är väl att man vet lite normala regler och kan köra en bil. Jaja, men nu äre så iaf och jag måste på ett eller annat sätt försöka få in det i skallen. Nu vart det matpaus, makaronpudding. .så himla gott ;b Nu smattrar det på för fullt i micron..
Japp, det var färdigt. Nu ska jag klämma i mig maten och sen plugga lite till. halv 8 ska jag sitta ganska så hårt nedtryckt i soffan framför tv:n, för då ääre ph. Varför är det så himla kul å kolla på blåsta människor? :D


Det var så komiskt. Axel sa att han hade funderat på vad han skulle köpa åt mig i julklapp, han försökte komma på vad jag tycker om osv. Men han kom inte på något. Så fråga han mig vad jag har för intressen egentligen!? och jag visste inte vad jag skulle svara! Jag har inget speciellt intresse för något. är det normalt, eller är man totalt blåst i pannbenet undrar jag då? :D haha, nåja. jag är tydligen för kräsen. Vänta när jag faller för något, DÅ faller jag.
Men Axel, all i want for christmas is you! och en hund ;b hah
Så sööt Cosmo :)

29 november

Det blev inge skola för min del idag, om det nu inte är någon som åker till pajala ännu idag. Kan ju alltid höra med mor eller far.  Jag var bara så fruktansvärt trött imorse, jag hade kunnat döda för att få sova vidare. vilket inte behövdes :b Jag har drömt så sjukt skumma drömmar den här natten, och det är inte första natten. Jag börjar bli små less på det! Imån åker jag till Kiruna, ska pröva skriva teoriprov igen. känns som att jag hade behövt plugga lite mer, men har ju idag på mig att göra det ännu :) aja, thats it..

23 november

Sitter här i lägenheten och myser för mig själv. Har städat och julpyntat lite smått :) Jeo jag klarade förresten uppkörningen idag, känns alldeles underbart. Teorin kuggade jag dårå, men det är ju inte så svårt att pröva igen. Nu sitter jag och snackar i telefon med min snubbe, joo kul mm, därför kommer jag inte på nått annat å skriva just nu. Så ska iaf slänga in lite bilder på lääkenheteen nuu :)



18 November

Det är iskallt i den här lägenheten, har iaf skruvat upp elementen så det är väl bara att vänta och se. Jag har inte lust med nånting just nu! Jag har sovit extremt dåligt och jag hatar den där äckliga bussen som det är menat att vi ska åka med varenda dag. 
Annars då ? Nä jag vet inte !? .. äh hejs

16 november

Hallåå-.

Jag sitter och kollar i IKEA katalogen här på nätet. jag blir helt exalterad! Hade jag vart rik så hade jag handlat som ett psyk där. Skriver iaf ner lite allt möjligt som behövs till den här lägenheten, nu har vi ju köpt grunden så då äre ju bara en massa små saker kvar. och lite till. Jag och Axel åker nog mest troligt dit nu till helgen, kulkul^^,  Jaa, de var det.

Annars har jag bara tvättat lite kläder, renbäddat och seen drog jag till Mamma å dröset. Har förresten pluggat en hel del körkort också. Alltså jag mår illa när jag tänker på det där körkortet. Klarar jag inte de, så vet jag inte vad jag gör.. enormt less hade jag blivit. Men jag SKA klara det. fast man ska ju inte vara allt för beslutande om den saken, då blir de bara 10 ggr värre om man nu skulle kugga. Äh skit samma, det är ju bara att man provar på nytt. från det ena till det femte, så kommer min älskling hem imån iallafall. Så himla skönt! Jag hatar att vara här ensam, Tiden går så förbannat sakta. öööhm , jo.. jag hade väl inte så värst mycket mer att komma med, tyvärr.

Här är lite bilder från lägenheten som vi ska pimpa :b
ser inte riktigt ut såhär, svarta gardiner ist, men det är tv-rummet iaf, som ni kanske ser.
tv-rummet här med. Måste tyvärr säga att den där fina palmen har dött, den drunknade. men vi försöker återuppliva den.
köket. aa..
Sovrummet, helt dött på dekoration. Men det ser ju lite bättre ut nu än på den här bilden, fast ännu bättre ska det bli! stöket kan ni ju ignorera.

11 November

Nu ligger jag här i sängen och ska försöka plugga lite körkort.
Några sidor ska jag väl lyckas med innan jag somnar, tycker man ju.
Det börjar kännas lite nervöst, det är ju inte så himla länge kvar :b
nåja, nå ska det väl fixa sig.
Imån kommer äntilgen min älskling hem, som jag längtat.
imån kommer kanske jossan och dom också, hoppas det iaf.
hoojj vad jag saknar den människan nu, känns som en evighet sen jag såg henne sist.
fast det är ju typ det också. Vid sju ska vi till Smedjan och bada bastu och badtunna och sånt dära. Axels 20 års fest äre dårå. Det lär nog bli rätt kul tror ja.. Förövrigt är jag ledig imån och då ska jag bara ta heela dan till att fixa och peela mig riktigt ordentligt, färga håret ska jag också göra. kulkul! ellerja, jag måste ju plugga lite körkort också, om jag orkar :) jajja, nu ska jag läsa och sen sova hååårt!

8 november

Nu ligger jag ensam i en big,big säng och ska försöka sova.. Det går inte! Guudars så jag längtar tills Axel börjar pendla. Jag måste iaf försöka sova, för jag ska jobba imån. inte på tallgården denna gång, utan på dagis här i korpis. Kul med lite omväxling :) Jaja, nu ska jag slå på en film som jag kan somna till. Byebye

Grattis Johanna på 18 års dagen!;b
Grattis Axel på snart 20 års dagen, Jag älskar dig <3  



4 November

Jag satt precis och pratade i telefon med Axel, som sliter för fullt i skogen. Jag började snacka om att jag inte har någon aning om vad jag ska skriva i min blogg, men vad spelar det för roll? Man behöver inte planera något sånt tycker jag, jag skriver det jag skriver och sen får det vara! Jag skriver ju egentligen här endast för min egen skull. Det är kul när man väl kommer igång, som nu :D Jag har försökt plugga en del körkort idag, det börjar närma sig nu. Jag ska absolut inte skjuta upp det nu, för nu ska jag ha det där kortet. hur svårt kan det va?! Annars har jag bara suttit framför datan, inviger vääl det efterlängtade internet.. Aaa, så får jag hoppas på att Minna och Johanna dyker upp här med körkortsböckerna i handen, nu ska vi plugga järnet. eller några pauser lär det nog bli, men inte allt för slött!:b Det är tydligen nu i helg dom flesta människor ska ut och roa sig, men jag ska jobba. Så himla skönt ändå. Till vilken nytta ska man "roa" sig vareviga helg? jag förstår inte riktigt de dära.. Eller kan ju bero på att det inte finns så grymt mycket annat att göra, fast det är klart det finns å göra om man använder fantasin :) Hur som helst så gillar jag aboslut inte att det är såhär mörkt redan vid 4 på eftermiddan, så sjukt deprimerande. Jag vill ha vår! Man är helt enkelt aldrig nöjd. när våren kommer så vill man ha sommar och när sommarn är här så vill man ha vinter.. osv. Jaja, orka spekulera så himla mycket. Jag läntar tills Axel börjar pendla, då ska vi banne mig börja hitta på saker tycker jag. Promenera å sånt :b haha. näe, men det är alltid mer underhållande än å va ensam, så der blir nog priima :) Jepp, nu ska jag inte skriva mer för då spårar de bara. 

Jag älskar dig Axel, du är så förbannat grym ;b    



hihhhi

Vad ska jag skriva? det känns väldigt onödigt å ha en blogg just nu. Idag har jag hunnit vakna, vikt kläder, diskat, bäddat sängen och små plockat lite sådär allmänt. Nu sitter jag hemma i huset och lyssnar på emelias kommetarer från guinness world records bok, hon tycker det är väldigt intressant och jag tycker det är lite mindre intressant. Jag tror nog jag ska börja förbereda Fanny och Alices rum för målning nu. Hejrå :)


RSS 2.0