@

Halåå. 
Nu har jag fixat klart kläder, passande frilla och matback till tallgården. Börjar om en halvtimma, så jag tänkte att jag hinner skriva nåra rader här innan. Känns skönt å jobba igen efter två lediga dagar. och nu har jag så himla lätt helg ändå, så de känns bara great å få den undanstökad. Yees, Vet inte riktigt vad jag ska säga nurå.. Men de blev ju nåra rader iaf :)

Kan säga att jag har världens finaste pojkvän,
Finns inte en sekund som jag inte njuter av att han är min.
Jag älskar dig Axel ♥
Jo sånt här gör jag ibland, i brist på annat! :b

@

Jag har nu kommit fram till att katter är riktigt dumma i huvet och extremt lättroade. Men det kanske inte är något negativt, för dom är ju ändå så himla söta. Min katt har iaf kommit till en smått jobbig period, hon jagar allt som rör sig, alltså fötter, blommor, flugor, näsborrar, ögon, mun, fingrar och data skärmen är ju grymt intressant. Inte just nu då, för hon ligger dubbelvikt i min famn och sover håårt. De var de.
Jag känner mig helt yyr i skallen, har nog sovit lite för länge, i typ 11 timmar :S Jag känner mig fortfarande nyvaken.. Men de löser nog upp sig om nån timma ska ni se. Idag måste jag till Pajala! Jag hoppas att du inte glömt det älskling!?:b Aaameen Nu ska ja nog gå å fixa frillan å sånt. Heejss 






@

Har just klämt i mig två rostade korpislimpa skivor,
de kändes passligt. Idaag har jag färgat håret mörk, än en gång. Jag lessnar aldrig på att vara jätte mörk. De känns bättre, mindre naket, lugnare.. jaa helt enkelt bättre. Annars har jag väl bara gått omkring här och plockat lite, samtidigt som kattkräket jagat fötterna. Mm, kolla film har jag också gjort en del. Jag kollade "14 suger" Hann se lite mer än halva, sen kom Axel och gjorde mig sällskap med en låda grillmat, smakaade gooooott. Efter den filmen satte han igång "green street holigans 2", den söög tycker jag. Eller den var helt okej, men jag är ju så himla känslig med sånt där blodigt och äckligt. Att dom skjuter folk i filmer är lugnt, men när de blir typ tortyr så blir jag bara illamående:b Seen äre ju så underbart som att morsan och farsan och alla ungar stuckit till Kuttis, jag och Minna har huset för oss själva igen :) .. Hihi, mommo var just hit på besökt, söt tanten. Jag förstår inte ens hälften av vad hon säger, hon använder den där finskan så himla mycket nu för tiden :b Nåja, nu vart de bara en maasssaaa babbel. Ska väl sitta här och vänta på att Axel kommer tillbaka. Tjarrå 

@

Redan efter första dagen på jobbet (efter en massa lediga dagar), känner man sig så otroligt duktig och totalt fäärdig när man kommer hem. Men de är väl förmodligen så det ska vara! Nu sitter jag här och myser med min bejbis, får sova med henne igen inatt nu när Axel sover i skogen.. Men de är mysigt de med ;b Jaadå, nu äre ju lika å gå å lägga sig, jobb 06:45 imån igen. Alltid lika härligt med förmiddag efter en eftermiddag (N). Gonatt! 

wååå-ååoo

HEELG! varför känns det alltid lika underbart?
Jo, för att de är så föbannat underbart.
Idag ska jag inte göra nått,. eller får se vad som sker.
imån ska vi iallafall förhoppningsvis till Luleå!:) kyyyl.

Jag orkar inte skriva här egentligen.. såå tjao.


Fly with me

Haaalååå.
å jobba gick grymt fort, jag han bara börja så slutade jag igen. väldans skönt när de blir så. När jag kom hem så satte jag mig å myste med katten som var vettskrämd, p.ga andreas bravader. Nåja, hon blev lugn iaf. Nu sitter jag här och lyssnar på kass musik och känner mig lagom trött. Men ska ändå städa här lite innan morsan och farsan kommer hem, så dom inte märker att vi skaffat katt utan att fråga :b Vi ser ju hur de går med den saken.. Aa, thats it.


De är så att

Alla ligger å sover, Kunde jag också gjort om inte den där katten hade börjat känna sig så hemma här. Den börjar faktiskt bli lite smått galen nu. härjar på för fullt.. De är iaf sol utee, de är great. Ska typ slå på bastun och sen springa till macken å köpa snus, sen ska jag väl till tallgården.. Men först ska jag äta.

kiddipower

Jag är trött. (ovanligt att jag skriver det)
Jag har skrubbat det där köket i två dagar nu,
de känns som att det aldrig tar slut.
Men de börjar kännas rätt okej där inne nu!

Jag har också hunnit skaffa kattunge, världens sötaste liten skiit!
de kändes rätt passande nu när jag måsta sova utan axel i två nätter.
Han har börjat jobba och då är dom i skogen å sover,
de känns sjukt. Jag har inte sovit utan han en enda dag i flera,flera veckor.
Men imån får jag ju se han igen, så vi ska nog klara de här ;D

Annars så är ju morsan å farsan på semester till fredag,
de känns alldeles utmärkt! Så lugnt och skönt när alla ungar är gone.
Eller de är kanske inte så stor skillnad nu ändå,
alla Williams rara vänner är häär varenda dag och natt ändå.
Aja, tydligen sånt man måste leva med.

Imån blire jobb igen efter två lediga dagar.
De känns väl kanske inte så himla underbart,
men de är ju penki och dom dagarna har jag ändå glömt dagen efter :b
ingen fattade det där? inte jag heller. Men skit samma,
jag ska nog fördriva tiden med en film nu seen sova när jag är riktigt trött!

Aaaa, herrå.







vilket mästerverk ;b


Lördag

Igår kväll for jag till äihämää (stavas?) med Axel, vi sov där i hans morbrors stuga. Den där stugan går ju inte å beskriva med ord hur underbar den är, men själva stället, så otroligt lugnt och avslappnande. Vi badade bastu och kolla film och hade de bara allmänt mysigt. De lugna och mysiga var slut när jag vaknade på morronen och skulle å jobba 2 timmar efter. usch å blää! jag var extremt trött hela dan/kvällen på jobbet och huvudvärk hade jag också. Men har iaf kämpat igenom alla timmar och nu är jag hemma och väntar på maat! Ska jag berätta en sak som är ynderbart? Joo, morsan, farsan och alla små knoddar har åkt till gävle med alla snorkkkisar, så de är bara jag och Minna som är hemma. SÅÅÅ häärligt! :) Imån blire jobb igen. En såkallad delad tur, 06:45-11:00 sen 15-21. nice! Nu ska jag äta. Herråå!

Bara för att jag vart så himla dålig på å sätta upp bilder,
så ska jag sätta upp nåra påå..


utsikten från stugan ^^


tiihi


mig, När jag höll på bli blond, men blev lika fort brunett igen :b


 en axel för att han är så himla snygg och min ;b


en Emelia, för att hon ger mig så grymt mycke sommar feelings :p


!!;XKX

Idag har jag ringt en massa samtal, de gjorde mig grymt less på att det faktiskt är verklighet. sen for jag med morsan till överkalix på marknad. Hon hittade en jätte fin klänning till Joels bröllop och jag köpte endast en suovas. Vi var där nåra timmar, sen drog vi hem. Nu har jag bara suttit hemma och inte gjort nånting och vi får se vad som sker fram över. 


ynderbaarrtt!

huvudvärk har jag så det heter duga.
säkert för att jag vart ute i solen hela dan,
var på utebadet med Minna och Magdalena och solade.
vi värsta oljade in oss och försökte trycka så mycke de gick.
skillnad vet jag inte om de blivit, men vi hoppas på mer sol.
De har verkligen varit varierande väder idag :D
åska, ösregn, sol, åska, ösregn, sol.. osvosvosv.
hoff vad less jag är på denna by, sten död!
nu ska jag duscha skallen under kranen och sen vara med Axel.
okej, puss & kram & hej & då.. smääääääck


Helgen

tjienaa.
Nu är marknadshelgen över iaf, känns väldans skönt å tare lite lugnt nu. En hel helg hos Axel, med Jossan och Olivia som också sov där, + en massa andra som kom dit och stöka på eftermiddagarna :b Aa, han hade huset tomt på föräldrar hela helgen, så de var rätt great!:) Vi var till Pajala på kvällen, fredag å lördan. De var kul å sånt där, men man känner sig rätt så slut efter allt. Haha, man kan bara skratta åt alla galna händelser osv, men de hör väl förmodligen till. yes, nu ska jag dra ut i solen och tigga lite färg!

hiwehdoäö

tjaa.
Sitter hemma hos Axel alldeles ensam, känns lite läskigt. Han for ut å åkte bil med Joel, vilket tog lite längre tid än jag trodde. Kul då! Förresten blev jag precis biten av en mygga, i axeln, de känns inte great, för de kliar sjuukt mycket. Hhahaa, ooj då vad jag har mycke å göra då. Läbbit hus. nu kom han ;D


Onsdag

Barnvakt nurå.
vad mer kan man säga?
Vaknade vid 8 först, när axel skulle sticka till sunderbyn, sen somnade jag om och vaknade vid 12 av att han ringde. Då bestämde jag mig för å kliva upp, men de gick inte, somnade om lika fort igen. Sen vaknade jag vid 2 typ, ne jag minns inte. Men då pallrade jag hem iaf och då vare bara att sätta igång med barnvaktandet direkt. Om jag ska vara helt ärlig så äre inte så jobbigt, lite trist bara. Men dom är ju mina små syskon, så vadårååå, söta ibland. Har iaf käkat lasagne och sen snackat med Maria om en hel del intressanta saker ;b Sen har jag väl bara suttit häära typ. Maria kommer inte hit till marknaden, väldans tråkigt. Men Jossan kommer iaf, så de är ju bra :) Nu ska jag nog gå å sitta i solen en stund, sen ska jag försöka få bort olivoljan från håret, som jag kletade dit igår.. Jag duschade med schampo efteråt, men de hjälpte inte spec mycket. Meeen, de repar säkert håret bra om de får ligga i ett tag. De lär ju försvinna efter nåra schamponeringar iaf. Jeppp, . pusssshej


jox

Fullständigt namn: Erika Sofia Esberg

Höger- eller vänsterhänt: Vänster


Humör just nu: Extremt trött men de duger.

Favorit Godis? Saltiga

Är det nåt du absolut inte äter: svamp, räkor, skaldjur.

Kläder just nu:  gråa Leggings, svart t-shirt, palestina sjal svart/vit.


Musik just nu: uum, har inte lyssnat musik på åår känns de som.


Vad sa du senast: jaha
 

Sommarplaner: Jobb hela sommarn typ :S

Fisk eller badkruka: Fisk, eller något där i mellan,.

Saft eller alkohol: inte då saft iaf :b


Hur många kuddar sover du med: två, nu för tiden 1, nått sånt.

Favoritväder: SOL


Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: tandborste, nattlinne och en bra film.. ehehehehehhheee


Spelar du nåt instrument: nix

Morgon- eller nattmänniska: Jag är långt ifrån morgon människa!

Sparare eller slösare: extrem slösare.

Bästa film: svårt å säga en favorit film, man kollar väl typ för å fördriva tiden.

Tror på liv på andra planeter: vem bryr sig?


Har du några homosexuella vänner: Nix, i don´t think so.

Tror du på mirakel: Jodå, när de händer.


Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Joho, så länge man har nått bakom pannbenet.


Ser du på kärleken som ett misstag: Nix, de är ju nått alla söker.

Hur många barn vill du ha när du blir stor: typ 2, fast idag känns de som en fet nolla.


Bio eller promenad: bio


Är du kittlig: Jo en del :b

Snarkar du? Haha jo tydligen. filmbevis :b


Stjärntecken? fisk

Rädd för insekter? Rädd och rädd, dom är sviniga.


Äckligaste insekten: springer långt för en geting och sån där feta skalbaggar som fastnar överallt :S


Största svaghet: Jag kan irritera mig på nått jätte länge utan att göra nått åt de, sen kommer allt på samma gång och då äre kaos. DE ska ändras! Morsan säger: Du blir lätt sur när man diskuterar med dig, fast du ibland vet att du själv har fel. de stämmer nog.

Det här är jag bra på: Morsan säger: Du är bra på att vara social och lära känna nya människor. De beror helt på vad de är för människor.


Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? jag hade vela kunna förutse saker, men inte allt :)

Vad vill du jobba som? jag älskar att jobba med gamlingar har jag märkt :p

Chips, morötter eller godis? chips!

Pizza eller hamburgare? pizza.


Skriver du dagbok? blogg.


Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? pierca naveln!

Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) haha, jätte stökigt när de är stökigt och väälstädat när de är städat.. tööpp

Gungar du på stolen? Jo nu :D

Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Jag tänkte göra de en gång i jeppis, om jag hade haft tillräckligt med pengar dårå :b

Vilken hand håller du gaffeln i ? vänster

Är du rädd för blod? jag var de förut, men nu är de inget problem.


Saltar du på maten? klart om de behövs.

Gillar du att sjunga? Jo jag älskar det, men gör de endast hemma :b

Anser du att du är stark? psykiskt eller fysiskt? Jag fick höra de för nån dag sen, "gud vilken styrka du har fast du inte är så stor." på Tallis när jag skulle lyfta en dam :b så jo, jag är starkast i vääärlden ;b ne, jag är nog bara envis.. och de är ju inte spec bra för min kropp.


Brukar du sola? Jopp, men de var ett tag sen och de syns :D

Vad gör du om du får hicka? Då håller jag andan, nån vana jag fått. Men de funkar! (Y)

Röker du? ytterst sällan.


Snusar du? jeoo.


Använder du knark? Jo varje dag, hur hade man annars orkat med denna värld?


Kaffe, te eller inget? kaffe på jobbet, te hemma, inget på andra ställen.

HM eller Gina Tricot? Mest gina, men hm är också kyyl. 

Skulle du kunna skönhets operera dej? aa, om de vart gratis kanske :b

Har du någon förebild? Jag har ingen trorja.. Ingen speciell iaf. 

Rött läppstift eller Rosa? Rosa, helst inget

Vad står det i ditt senaste sms? Givetvis:) ringer sen!

Vem var det ifrån? Axel

Torsdag

Igår åkte jag till Gällivare med Axel, Jonas och Axels mamma. Axel skulle köpa en Tv där och jag hårfärg, han köpte tv och jag köpte hårfärg och en massa annat jox. Först skulle de vara en 42 tums tv, men de blev en 50 tum, så den fick inte plats i Jonas big bil, som vi först trodde att den skulle,. så vi fick plocka ut den från lådan och så satt jag och axel å höll den i famnen typ hela vägen till korpis, mm, så de var ju också en upplevelse :b När jag kom hem färgade jag håret, eller slingade i massor.. Nåja, for till Axel sen och kom hem därifrån för en stund sen. Nu ska jag tvinga min mamma å åka till pajala. Bekymmer när man ska färga håret blont, har färgat 4 gånger nu. Först blev de brun/orange, sen orange, sen lite mindre orange och nu äre gult och fult.. VAAD ska jag göra?! kanske prova med silver schampo och se hur de blir, de sägs ju att de ska fungera, vågar inte färga en gång till iaf, för då blir håret kanske gummi och de är ju inte spec kul.
Jååjoojajajaja :) hejpppaaa

RSS 2.0