@

Hallïiåå, sitter här med mitt wunderbara syskonbarn Eli i famnen, han försöker få kontakt med mig med sitt babyspråk,. de är inte mycket man förstår, men nått i stilen med att han vill ge mig stryk och pilla ut ögonen på mig. heerligt. Den här lediga veckan hittils har jag spenderat i Axels lägenhet, tvättat kläder (inget krav, ville bara inviga tvättmaskinen :b) och bara allmänt tagit de lugnt, när han varit på jobbet. inte för att de blivit dessto mer när han varit hemma.. väldigt skönt:) Men är lite less på å ta de lugnt, så de blir väldigt passande å åka till Luleå imån. Hade tänkt fara till Kiruna i helg, men de går ju inte å bo i lägenheten där förrän på torsdan igen :S Jag vet inte riktigt hur jag ska lösa de dära nu när skolan börjar åde. Meen ska försöka hitta nån lösning.. Annars får jag väl skippa första veckan. Aja, nu ska jag bada bastu. De är iskallt i dehär huset, vintern kommer fortare än jag önskat, verkar de som. aaaheejrå :)

@

Hallå! Jag sitter här och väntar på min kära vän Anna. Hon är vääldigt seg.. vi ska glo film å sånt, de blir great, för jag har laddat hem en massa filmer! :) Morsan har stuckit till Jeppis, så jag känner mig som en extra mor just nu.. Lite tragiskt faktiskt. Men fick faktiskt ungarna å hjälpa till å städa här då före, lite smart så funkar det :) Annars så kom Anna nu.. så då äre bara å avsluta det hära då. btw, så saknar jag Axel väldigt mycket. stackarn ligger mitt ute i ingenstans, å här sitter jag :D haha jaja, adios!

@

Halååå.
Sitter i lägenheten i Kiruna just nu faktiskt, känner mig totalt bort blåst. Japp , de vart inge Luleå för min och Axels del iaf, men de låter som att de kvittar. Hörde rykten om att de inte var så himla roligt där ändå, så vi missar kanske inte speciellt mycket :b Hade tänkt å tvätta bort alla kläder från tvättkorgen häär, men hittar inte tvättstuga nyckeln, så de blir ju lite komplicerat. Nåjaah, de blir å ta de lugnt ikväll iaf, som tur är. Kooolla fiilm ååådee.. Aaa hejrå :)


@

Jag känner mig inte alls taggad för å jobba., Men vad gör man ? Man promenerar moot tallgården med ett leende på läpparna och intalar sig själv att de ska bli så hiimla roligt å jobbA hela dagen låång. Tjabaa

@

Tjaa. Jag vet seriöst inte vad jag ska skriva i min blogg längre. Jag har ett vääldigt roligt liv här i korpis. Jobbar, äter, sover, surar och kollar film.. När jag vääl är ledig så är jag bara allmänt trött och orkar inte göra nånting alls. ungefär. . Tur att Axel finns, han gör mina dagar betydligt ljusare :) Meeen som sagt, jag har själv valt att jobba hela sommaren och då blire ju så. eget fel.. Haha. oj, jag hade ju mycket å komma med, som vanligt..
tänkte göra ett test, men orkade inte.. hejrå 


RSS 2.0