Jag orkar inte med nå snaabelA nu..

den här dan har gått riktigt fort. Jag började med en körning, eftersom Johanna försov sig så fick jag ta hennes. och eftersom den inte blev full tid så fick jag den gratis ;D alltså har jag 9 körningar kvar! Sen har jag bara suttit och diskuterat med Jens, Marianne och Julia tills lunch.. Sen lunchen for jag och käka på frasses med Jens, Isak och Minna.. jag har fortfarande matkoma. Sista lektionen nu och sen raaka vägen hem :) yes, thats it! pussheej

@

idag har jag vart till Gällivare heelt i onödan.. hade lust å spöa skiten ur den där gubben. Han satt där som en sombie och försökre förklara något som blev totalt obegripligt efter varje 5 minuters andningspass han behövde mellan VARJE ord. hade nog å göra med att han inte visste vad han själv pratade om. Jajja, det var meningslöst iaf,. Men det löser sig nog. "Det som inte dödar, det härdar" som folk så fint brukar kalla det. Jag måste nog ut och promenera en sväng idag. Jag är så sjukt trött hela tiden känner jag. Vi gick ändå och la oss tidigt igår, men de märks inte. Jag slocknade direkt i bilen när vi var påväg hem. och jag sov heela vägen hem.. Det är ju så otroligt skönt å somna i en bil, när det är sådär lagom varmt och så regnar det ute. dock inte lika härligt å vakna. Haha, nu vart det bara massa babbel. Hejråååå :)

Jag älskar min underbara Axel, han gör allt så otroligt mycket bättre! ;)

@

Hej!:) det blev en väldigt lyckad kväll igår. Fick träffa jossan som jag saknat nå fruktansvärt. Vi hade det bara riktigt kul helt enkelt.. Att vakna idag var ju inte lika kul. Ont i skallen och mår allmänt dåligt. Men det är smällar man får ta. Idag ska jag bara ta det lugnt.. aa nu vaknade axel också, han mår förstås som en prins.. Ajaa mer kan jag inte komma med just nu. Hejdåå!

RSS 2.0