Fredag + yoghurt & flingor + vänta på markus = HELG

Japp, nu tog iaf jag helg, kanske till och med lov!? jag sitter och käkar flingor med yoghurt, det gör väldigt ont i tänderna. Smällar man får ta! Jag skippade skolan idag, jag orkade inte går för den där fjuttiga samhälls lektionen. Nääj. Ska även sätta igång med körkortsteorin idag, fullt ös tills Markus kommer. Sen ska böckerna med mig till korpis och jag kommer vara väldigt upptagen med dom. Det är väldans viktigt just nu, känner mig nästan lite stressad. Som de ser ut så fick jag jobb i korpis under sommaren, vet inte om jag är så sugen på de längre.. Ja mena, vad lär man sig av det?! Men ändå skönt å bo hemma å sånt så de är väl lika bra. Man jobbar ju ändå framförallt för pengarna! :) jag vill fortfarande se one tree hill. Tankafett kan ju inte bara försvinna just när det är som mest spännande. typiskt.


:):(:):(

Nehörrni, jag orkar inte skriva nått. Tankafett är borta, så jag kan inte ladda ner nå one tree hill! irriterande. Jag har packat mina saker, så imån direkt efter skolan sticker vi till korpis. Eller jag lär nog behöva vänta tills Markus slutar ofc. Jag vill se one tree nuu :)

Eller så märks de ganska tydligt att jag avbröts av ett telefonsamtal. hårt jo,ooo.

Tisdag

Sitter äntligen hemma framför datan, efter mycket möda och besvär.
Jag och Jossan satt i skolan en timma efter vi slutat. Vi försökte nämnligen fixa skjuts hem. Pappa var i gruvan, Joel jobbade tydligen också, Jossans syrra var upptagen, Jossans pap
pa likaså. Den enda som hade möjlighet att skjutsa, var Markus som satt hemma och kollade tv typ. jag skrev som en dåre, tillslut ringde jag. och vad man fick höra var: "MEN SKAFFA EGET KÖRKORT!" så de gick ju åt fanders. Jag fryser än och frillan känns lagom formad efter blåsten. Livet är hårt utan körkort, Men har iaf fått veta tid och datum för teori och uppkörning nu. Känns grymt okej :b

Våran konditorilektion var iallafall busenkel. "idag fikar vi! eran uppgift är att fixa snygga och goda mackor och nån dricka till det." Så vi fixade mackor och satt å åt tills vi var färdiga, sen fick vi gå hem. Samtalsämnet var i stortsett grillad kyckling, vääldigt undehållande ;D Dom som inte var där, missade verkligen något! Eller inte vet jag!? 

Köksdag imån dårå, Jag är i serveringen än. Åså håller vi tummarna för att Erika ska bli riktigt, riktigt sjuk. Jag orkar inte gå till skolan halv 8 och sen slita som ett djur till kl.3! Nääehh

Nu vill jag hem till byn. Jag saknar min hund, min mamma, min syster och Johanna, mitt hus, min gård, min säng, min mammas mat, min bastu, min pappas super coola sportskoter, och den där snygga snubben som bor där nånstans;b Jag vill minsann hem!

Jag satt i väntrummet på UM idag. Mitt i allt rusade de in tre utlänningar dit, dom hade musik på telefonen och levde om som 45 snorungar. Dom skulle tydligen hämta kondomer, väldigt imponerande! När dom gick förbi väntrummet på väg ut så stannade ena killen framför mig och visade kondomerna, jag kollade lite surt på han och han sprang efter sina kompisar och snackade på nå grodspråk åt dom. Sen kom killen tillbaka igen och stäckte fram kondomerna vid dörröppningen och ropade "kåla här bruden", samtidigt som han fnittrade lite gulligt. Jag ropade typ "Men WOOOW". och då kuta han till sina vänner igen och sa: "hörni jag visade dom här för bruden där inne och hon ba: Men vaaa?!". Då kom alla tillbaka igen och då vart jag less och tänkte ta reda på vad dom ville. Jag gick mot dom och alla rusade ut och skrek "Hörrni hon kommer ut, hon kommer ut." Haha, lite komiskt släkte. Nejdå men hjärndöda om inte annat! Jag vet iaf att en av dom höll på cykla på mig på sommaren, Då skrek ja nå vackert åt han. vi gick till coop och handlade lite, sen när vi kom ut så hade han hämtat sin storebror. Dom kom fram till oss å frågade "brokar ni me min lillebrår vaa!?" åh snacka om att jag vill möta den där killen här på lompis igen! vojvoj, oskyldiga barnfamiljer har dom vett å skicka hem, samtidigt som sån här slemmiga typer får vara kvar. usch.

Nåja, nu ska jag kolla One Tree Hill, de börjar vara ett tag sen :)
Puss & kram alla barn.



våran konditori lektion :p




gröööööt

Tjeena. Sitter på HR alldeles ensammen, de känns dystert. Endast tord som springer omkring här och smäller igen dörrar. Meen dom andra lär väl komma från idrotten strax, om vi nu har konditori idag!? Våran fröken har tydligen gått hem, säger tord :b skönt om vi inte har, men ska höra med mina kollegor! Jag känner mig så lättad efter allt idag, väldans härligt :) Men men, nu kom dom andra. Tjaba ^^

Rubrik

Igår var jag då till gällivare med Jossan, det var grymt roligt på sätt å vis. Jag trodde den där halkbanan skulle ha mycke mer teori, men de var inte alltför mycket. Vi kom till Gällivare vid 10, sprang på banker och höll i stort sett på blåsa iväg, men de blev väldans fiint väder efter ett tag. jaja, Sen var vi på halkbanan från 11-3 typ.  efter de käka vi pizza och sen bussen hem. Även bussresan var rolig, fick sitta å lyssna på Jossans underbara ordval ^^ "apropå de" var femte sek. och "Jag mår rent ut sagt dåligt av hennes utseénde." :b hon är ju för söt ibland. Mm, nu måste jag börja gå till skolan. Hejrå :)

   

förresten så äre 3+ ute nu ;b (y)

blääääää

mmh sitter å diskuterar om mitt pengarslösande med farsan, lika å hålla med. Fast å leva på typ 1000 kr i månaden är inte de lättaste. inte för mig iaf.. Imån 8 på morronen åker iaf jag och Jossan med bussen till gällivare, skönt å få bort den där äckliga halkbanan. Meeeeen har dock inte fått tag på Jossan som har avslagen telefon, men vi lär väl synas på bussen om inte annat!


;)

Våren är här på riktigt. Bort med den iskalla vintern, nu droppar de från taket på rikt och solen skiner på rikt och temperaturen har sjukit på rikt. Idag iallafall :) Mm, låter de inte underbart!? samtidigt som jag ligger i en gammal soffa och pillar navel. Vad är inte de för svammel? Cosmo måste komma hit, Nu när de ändå ser ut som att man överlever utomhus också. yes de lär ja nog behöva..  Ska be pappa ta med en spade så jag kan skotta fram balkongen, de hade vart fiiiint. Jajaja, skrev här i brist på annat. Hejs


helgen

väldans kortfattat om min helg.
om jag missat nått, så har jag de !

Fredag: Skolan, Stan, Safari, Sola, Buss hem, Färga hår på Jossan å Maria, Käka nudlar, stressa, Axel, oth, sängen. göööööönattt!
Lördag: vaknade 04:00 typ, axel drog till jobbet, somnade om igen, vaknade, Städa, tvätta kläder, lyssna musik, spela, facebocka, Axel kom tillbaka, pizza, oth, blablabla, sängen, gonatt.
Söndag: Mm , de är idag. Jag har drömt sjukt konstiga drömmar efter att axel for..Sen vart de en sån där som jag "drömde en dröm i en dröm". jaja, Nån idiot har försökt komma in hit också, ingen aning om vem!? Nu är jag bara grymt less och hungrig. De är söndag, känns som att de just blev helg. VAD SKA JAG GÖRA IDAG? jag har seriöst bara lust å sitta i en garderob resten av denna eviga dag. Men serru de ska jag inte.. ÅH vad less jag är!

såg just en gumma och en gubbe prompa förbi här, de såg väldans härligt ut så jag tror seriöst jag ska ta en välbehövlig promenad. Typ till coop å köpa toapapper :D


jag kan inte komma på nån rubrik, men ändå fick jag en.

Hejhej. Har precis kommit hem från en hemsk dag i skolan, men den var dock inte lika hemsk som den brukar vara på onsdagar. Vi var bara 2 stycken i serveringe, en massa folk och spring. stackars gästerna fick vänta evigheter på sin mat. Tack Steven för att du valde å va sjuk idag! :b Ne men de gick faktiskt ganska bra, de var min första gång på den här terminen och Annika tyckte jag var vääääldigt duktig, kändes skönt å höra.
en sjuk natt har jag också vart med om, Vaknade vid tre typ, var helg klar vaken. Jag kunde inte somna om hur jag än vred och vände på mig. Somnade först när jag hörde att Simons larm började ringa. Men å kliva upp i morse var inte de lättaste, jag tänkte medvetet dra en extreem försovning. Sjukt hur trött jag var. Men lyckades iaf ta mig upp och gick till skolan på en kvart! de är rekord ;b äsch de är över nu, imån får jag sova läänge för då börjar jag först 11:50, underbart. ska plugga heela natten låång! nu ska jag kolla Oth och sen fara å handla snus med min sovande bror. Heeejs :)


Elvis ;b En sån hund ska jag ha igen !


skolan hallelooojaah

Jag och Maria sitter kvar i skolan, väntar på skjuts som aldrig verkar komma. Dessutom är jag grymt sugen på såndär mörka hårtbröd, men skafferiet har fröken Maria låst ganska säkert och hårt. Maria sitter och snackar i telefon med sin boyfriend och jag hade inge bättre för mig än å skriva här. Nu slutade hon, så nu ska vi dra lite skämt tills Markus får tummen ur röven :) hihihi

.... Med lite chokladsås!

Nu tycker jag Jabbe kan börja pallra sig hitåt, jag har alldeles för lite å göra. Jag har vaknat flera gånger inatt för att jag har en feting bula i skallen, då menar jag fet också. Sen äre svin kallt i de här huset också, ifall de intresserar någon. Kan samtidigt komma med ett mycket gott råd: Köp aldrig en gammal prästgård, om du funderar på att köpa ett big,big hus dårå. I veckan har vi ett enormt prov i svenska, den ger mig verkligen ångest. fatta jag kommer måsta plugga som en gris samtidigt som jag vet att jag ändå inte kommer klara den. De är inte great för femton öre! Cosmo ska med till stan, skönt med lite sällskap på lompis. Jag hatar de där stället! guud va skönt de hade varit å bo inne i stan, de är en dröm som jag drömmer då och då sådära.. mmh, Min kära syster har fått magsjuka :D eller hur de nu var.. Jo men de är synd om henne, väldans. Minnaa blii frisk, är så jobbigt när du luktar fisk, dessutom finns de inte en risk att jag skulle fixa denna disk, om du inte gör det så får du smisk! haaahaaa vad jag är hjärndöd. De är min telefon också, jag har kämpat med å få iväg ett sms till Jossan, men nejnej förstår du, den dör ju var femte sekund typ. Jag ska sluta använda telefon, börja skriva brev och skicka flaskpost å sånt dära. ne de ska jag inte. Haha, Gissa om jag har tuggat på pärlor idag? har typ ont i käken. Men om de är nån som prövat tugga på domdär plast pärlorna som man lägger på pärlplattor, erkänn dom är mumsiga ;D Nu kom filip hem och tror att han är en riktig karl för att han prauar på nya bageriet, Suuck alla dessa storyn. Stackars kräk.. nu ska jag fixa lite käääk. Hejdåå!




Dagens-testet

DAGENS VILL HA: Pengar
DAGENS KLÄDSEL: Vit tröja, gråa braller, rosa mössa.
DAGENS FRISYR: Vanligt
DAGENS LÅT: ingen
DAGENS PLANER: Komma till stan, sola, plugga, sova.
DAGENS SAKNAD: Mr.X
DAGENS DUMMASTE: väätinte
DAGENS MISSLYCKANDE: vakna vid sju
DAGENS DROG:pärlor
DAGENS KÖP: inget
DAGENS GODIS:pärlor
DAGENS HUMÖR: heelt okej
DAGENS CITAT: fantasin är inte på topp.
DAGENS ROLIGASTE: nackspärr

 


Butterkaaaaaaaka

Jag har nackspärr, gudars vad ont de gör :/ sådär äre när man sover med för sköna kuddar. Nu äre så att jag ska ta en snus och ringa till körskolan. Hade ju en körning idag, men lär ju inte hinna dit till den. Grejjerna är färdig packade, så just därför ska jag ligga å vila nåra timmar till..


Möter du en apa på livets stig, ryck den i svansen å hälsa från mig.

Tjeeeeeeeena ^^ Har precis vart å inhandlat ny "dyrsnuns", känns bra! Nu sitter jag å lyssnar på musik och funderar på den där bastun lite smått, jag är särriöst beroende av de, så extremt härligt :b Ungarna domderar där i köket för sig själva, de låter inge bra.. de låter som negerbollar typ. Yesyes, ska iaf försöka hinna basta innan morski kommer hem, hon gillar inte riktigt att jag gör de varenda dag. öööhhmm, mer? nejnejnej. Heeeeeippaa


ödehåla

nu flyger jag i bastun och sen flyger jag nånannanstans, de blir säkert jätte bra :) Men men men, först ska jag käka en macka. Och vad som händer ikväll har jag ingen aning om !? yees, tjaaba


lalalalaaa

life is short but this time it was bigger., yes den låten lyssnar jag på :D värrivärri bra åde. nej men, nu snart ska jag dra å jobba, först skaa jag till Ennypenny och käka tårta , eller åtminstone säga Grattis. Fasters lilla sötnos fyller 4 hela år, redan ;b  Jajaja, tiden går läskigt fort ibland. Idag har jag, bastat, ätit, kört bil, langat och städat. Väldigt händelserikt. Men dan är inte slut än ju :) Joooooo men hejrå!


Lov i Kiruna är nice (N)

har egentligen inte tid å sitta här å skriva en massa onödigt skit, men jag kunde inte låta bli :) Jag vaknade vid 11 tiden, de var ganska bra för å vara jag, nu för tiden iaf. Förut fanns de inge stopp på mitt sovande.. Nu har jag käkat och suttit här ett tag. Ska börja packa och sen hoppa på bussen hem till byyn. Ska bli grymt skönt å komma dit. Ser ändå fram emot helgen! Japp, ---------------> packa. hejrå


sool ute

blä vad ensam jag känner mig nu. Jag tänkte ju som att de inte skulle va nån match å stanna här nåra dagar, ensam. Men då var jag ju inte ensam när jag tänkte så heller! ;b skönt de hade varit å komma till byn nu, väldans skönt. Hörde att de var vursting härliga vädret där å allt. suck suck suck. Nåjo, om inte annat så kommer ju Maria hem från luleå imån iaf, så då kan man ju kanske umgås med henne lite granna. ska iaf sysselsätta mig med en massa tjaffs. :)

Hej bloggääään

Japp då var jag vaken först igen. Traaagiskt! De här blev en lång helg som bestått av one tree hill, Axel och Makaroner å bacon typ. lugnt å skönt :) Nu äre iaf lov, men de ska inte märkas nånstans. Vad ska man göra under lovet? Minna & Johanna är i Jeppis, vilka nötter. Menmenmen, de löser sig säkert på något sätt. Jaaao.  funderar skarpt på att hoppa i duschen, möjligen fixa disken.. nå sånt. hejdå ;/


sköldpadda!

Nej jo nå vare väl kul igår. Idag ska fröken Esberg laga lasagne p.g.a många snart utgågna mjölk! Meen just nu vill jag bara ladda ner miljoner filmer, baka ner mig i tre täcken och baraaa ligga å njuta av solen inifrån. synd att de finns så himla bra program på tv:n, Alltid. Synd att man mår som ett ägg, annars hade man kanske kunnat dra ut å promenera å sånt. Synd att JAG var tvungen att köpa toapapper, för att de så vackert var slut. Synd att vi har så överdrivet mycket mat i kylen, som vi kommer måsta slänga. haha störd jag är! nu ska jag sluta synda och spela bejeweled blitz! (jag har seriöst försökt och försökt uttala dedär, men de gåår inte.) hejrå


synd att denhär bäbisen ska va så heemla sööt ;)


Friedag

uffuff, nu är hela lägenheten städad och jag har ont i ryggen !
nu äre bara å vänta på tobbe så man kan sätta igång å duscha och sen dra iväg till Jossan :) Hade faktiskt behövt käka lite först så man inte mår som en uggla ikv. Jajja, de blir säkert väldans roligt, hoppas jag iaf. Och så ska Erika tänka på att inte göra bort sig alltför mycket heller :b kan ha hänt förut. Eliina är ju också i stan nu kom jag på, kulkulkul. bllaaaaabla, nu gör jag nå annat under tiden. Tjao ;b
I miss you a LOT <3


Josefine Kemi och Erika Esberg :b


rubriken hära

Idag har jag fått mycke gjort, känns svin bra :)
nu ska jag sova gott och få lika mycket gjort imån.
Gonatt, puss




Första gången jag träffade min söta lilla Leonita :)


bläääk

Denna dag har vart lite upp och ner. Kom försent till skolan till att börja med, men det fanns ju en ganska bra annledning till det. I skolan gick de väl helt okej, fick ganska mycket gjort åde. Sen vart de körlektion, de gick finfint. Efter det sprang jag och Maria hem till mig, vi stannade på coop en sväng, köpte lite tårta å sånt skit. Vi satt här å snacka ett braa tag, seen kom Jossan också hit. Vi fikade, diskuterade om ett och annat, skällde och flörtade ;b jappjapp. Nu har dom dragit hem och jag sitter här och funderar på allt möjligt. Leonita har måsta flytta tillbaka till cosovo och de känns inte alls okej, inte på de sättet som de skedde iaf, ofrivilligt. De känns sjukt tomt och overkligt, ingen sötunge som är ute på gården och leker, som kommer till mig å diskar och hjälper mig att bära tvättkorgarna. Hon fyllde år igår, han inte ge presenten åt henne då, så gick över dit idag på morronen för att ge den, de var ingen trevlig syn. Hon blev glad och lessen på samma gång och jag höll på lipa sönder. vad hemskt de hade kännts om jag inte hunnit ge hennes efterlängtade present. De är så grymt! usch usch.. nääe, jag mår illa


RSS 2.0